Nieuws over De 7 van Kovelaar

De verkoop van de duurzame nieuwbouwwoningen van nieuwbouwproject De 7 van Kovelaar in Utrecht is in volle gang. Je kunt je nu inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur. De inschrijving is nog geopend tot dinsdag 4 juni a.s. 17.00 uur.

30 mei 2024

Het heeft iets langer geduurd dan verwacht, maar inmiddels kunnen we melden dat de definitieve verkoop van nieuwbouwproject De 7 van Kovelaar in Utrecht gaat starten. En wel vandaag, donderdag 23 mei, om 17.00 uur!

23 mei 2024

De voorinschrijving van De 7 van Kovelaar in Utrecht is enige tijd terug gesloten. Er is veel enthousiasme en geïnteresseerden staan te popelen voor de vervolgstappen. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de definitieve start verkoop.

02 nov. 2023

Heb je interesse in een woning binnen De 7 van Kovelaar, wacht dan niet te lang! Op vrijdag 6 oktober a.s. om 12.00 uur sluit de voorinschrijving. Door je bij de voorinschrijving aan te melden en je voorkeur kenbaar te maken krijg je voorrang tijdens de toewijzing.

28 sep. 2023

De zomervakantie loopt weer op z’n einde. Ben jij in de vakantieperiode tot de conclusie gekomen dat jouw huidige woning niet helemaal (meer) bij je past? Wellicht is het kleinschalige nieuwbouwproject De 7 van Kovelaar in Utrecht dan wat voor jou!

24 aug. 2023

Ben jij op zoek naar een duurzame en energiezuinige woning die geheel op de toekomst is voorbereid? Zoek dan niet verder! Het kleinschalige nieuwbouwproject De 7 van Kovelaar in Utrecht past helemaal bij deze wensen en is op dit moment in pre-sale.

13 jul. 2023

Kijk jij er ook naar uit om met je dierbaren te genieten van vrijheid, gezelligheid en zomerse warmte? Wellicht ben je al druk met de vakantievoorbereidingen. Vergeet niet om je voor vertrek naar je vakantiebestemming nog aan te melden voor 'De 7 van Kovelaar'!

01 jul. 2023

Ben jij op zoek naar een duurzame nieuwbouwwoning met het beste energielabel, in een groene omgeving en toch met alle faciliteiten nabij? Zoek dan niet verder... De woningen binnen het nieuwbouwproject 'De 7 van Kovelaar' in Utrecht voldoen aan al deze eisen!

15 jun. 2023

In alle rust genieten van het Utrechtse stadsleven? In het zuidoosten van de bruisende stad wordt een kleinschalig nieuwbouwproject met zeven ruime, energiezuinige eengezinswoningen gerealiseerd aan de Kovelaarstraat. De pre-sale is gestart!

03 jun. 2023

Verkoop en informatie

Lauteslager Makelaars
Catharijnesingel 100
3511 GV – Utrecht

T: 030 - 231 51 86
E: nieuwbouw@lauteslager.nl

Projectontwikkelaar

Altro Development

Financieel adviseurFinagarant Financieel Adviseurs


T: 030 - 23 22 034
E: info@finagarant.nl