Nieuwsupdate De 7 van Kovelaar, Utrecht

De voorinschrijving van De 7 van Kovelaar in Utrecht is enige tijd terug gesloten. Er is veel enthousiasme en geïnteresseerden staan te popelen voor de vervolgstappen. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de definitieve start verkoop.

Naar verwachting kan de verkoop nog dit jaar starten. Ondertussen zit de ontwikkelaar ook niet stil. Op 31 oktober is gestart met de grondwerkzaamheden. Het terrein wordt bouwklaar gemaakt, zodat de bouw in het eerste kwartaal van 2024 kan beginnen.

7 heerlijke eengezinswoningen
Binnen De 7 van Kovelaar worden drie woontypes gerealiseerd bestaande uit twee of drie woonlagen. De prachtige woningen variëren van 109 m² tot 135 m². Ze zijn allemaal zonovergoten door de grote raampartijen en uitgerust met heerlijke buitenruimtes en een eigen parkeerplaats. Duurzaamheid en comfort staan hoog in het vaandel. Zo worden alle woningen opgeleverd met vloerverwarming, een warmtepomp, zonnepanelen en zeer goede isolatie.

Ideale woonlocatie
Alle rust en dagelijkse voorzieningen om de hoek: dat is wat wonen aan de Kovelaarstraat inhoudt. De Utrechtse wijk Watervogelbuurt grenst aan het Krommerijnpark aan de Kromme Rijn. De nabijheid van de historische binnenstad van Utrecht brengt bezienswaardigheden, winkels, horeca, theaters en bioscopen binnen handbereik. Binnen een mum van tijd ben je op het Ledig Erf met het Louis Hartlooper complex en de karakteristieke Twijnstraat met vele speciaalzaken.


Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom De 7 van Kovelaar, zoals de start verkoop datum, de definitieve prijzen en de verkoopdocumentatie? Houd dan de projectwebsite in de gaten of schrijf je hieronder in als geïnteresseerde van dit nieuwbouwproject. Zodra er meer nieuws is, zullen we dit via onze nieuwsbrief met je delen.

Verkoop en informatie

Lauteslager Makelaars
Catharijnesingel 100
3511 GV – Utrecht

T: 030 - 231 51 86
E: nieuwbouw@lauteslager.nl

Projectontwikkelaar

Altro Development

Financieel adviseurFinagarant Financieel Adviseurs


T: 030 - 23 22 034
E: info@finagarant.nl