Pre-sale nieuw nieuwbouwproject De 7 van Kovelaar is gestart!

In alle rust genieten van het Utrechtse stadsleven? In het zuidoosten van de bruisende stad wordt een kleinschalig nieuwbouwproject met zeven ruime, energiezuinige eengezinswoningen gerealiseerd aan de Kovelaarstraat. De pre-sale is gestart!

Binnen het project “De 7 van Kovelaar” worden twee woontypes gerealiseerd bestaande uit twee of drie woonlagen. De doodlopende straat waaraan de woningen liggen, is verscholen in het groen en biedt daarom alle rust en ruimte, zonder in te leveren op stadse voorzieningen. De prachtige woningen variëren van 109 m² tot 135 m². Allen zonovergoten door de grote raampartijen en uitgerust met heerlijke buitenruimtes en een eigen parkeerplaats.

Duurzaamheid en comfort staan hoog in het vaandel. Zo worden alle woningen opgeleverd met vloerverwarming, een warmtepomp, zonnepanelen en zeer goede isolatie. Naar verwachting kun je al eind 2024 je nieuwe woning betreden.

Zie jij in De 7 van Kovelaar wellicht jouw nieuwe woonlocatie?
Vanaf nu is het mogelijk om via de projectwebsite je interesse kenbaar te maken. Door je bij de voorinschrijving al aan te melden en je voorkeuren kenbaar te maken krijg je voorrang tijdens de toewijzing. Hierdoor heb je invloed op het proces en maak je meer kans om één van deze woningen te bemachtigen. De definitieve start verkoop zal op een nader te bepalen moment plaatsvinden.

Heb je vragen, neem dan gerust contact op met de verkopend makelaar.

Verkoop en informatie

Lauteslager Makelaars
Catharijnesingel 100
3511 GV – Utrecht

T: 030 - 231 51 86
E: nieuwbouw@lauteslager.nl

Projectontwikkelaar

Altro Development

Financieel adviseurFinagarant Financieel Adviseurs


T: 030 - 23 22 034
E: info@finagarant.nl