Voorinschrijving De 7 van Kovelaar nog één week geopend

Heb je interesse in een woning binnen De 7 van Kovelaar, wacht dan niet te lang! Op vrijdag 6 oktober a.s. om 12.00 uur sluit de voorinschrijving. Door je bij de voorinschrijving aan te melden en je voorkeur kenbaar te maken krijg je voorrang tijdens de toewijzing.

In alle rust genieten van het Utrechtse stadsleven? Aan de Kovelaarstraat, in het zuidoosten van de bruisende stad, wordt een kleinschalig nieuwbouwproject met zeven ruime, energiezuinige eengezinswoningen gerealiseerd. De doodlopende straat is verscholen tussen het groen en biedt daarom alle rust en ruimte, zonder in te leveren op stadse voorzieningen. Kenmerkend voor De 7 van Kovelaar zijn de iconische rood-bruin gemetselde gevels en stijlvolle antraciete en grijze afwerking.

De Utrechtse binnenstad - met een veelzijdigheid aan horeca, bezienswaardigheden en winkels -, verschillende uitvalswegen en het prachtige bosrijke Rijnauwen zijn slechts op een steenworp afstand. Of je nu een starter bent, een gezin hebt of geniet van een welverdiend pensioen: aan de Kovelaarstraat voel je je thuis!

Verschillende woningtypes
Binnen De 7 van Kovelaar worden drie woningtypes gerealiseerd bestaande uit twee of drie woonlagen. De prachtige woningen variëren van 109 tot 135 m². Allen zijn zonovergoten door de grote raampartijen en uitgerust met heerlijke buitenruimtes en een eigen parkeerplaats. Duurzaamheid en comfort staan hoog in het vaandel. Zo worden alle woningen opgeleverd met vloerverwarming, een warmtepomp, zonnepanelen en zeer goede isolatie. De definitieve verkoop start vermoedelijk op korte termijn.

Meer weten?
Heb je vragen over dit nieuwbouwproject of de voorinschrijving? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie.

Verkoop en informatie

Lauteslager Makelaars
Catharijnesingel 100
3511 GV – Utrecht

T: 030 - 231 51 86
E: nieuwbouw@lauteslager.nl

Projectontwikkelaar

Altro Development

Financieel adviseurFinagarant Financieel Adviseurs


T: 030 - 23 22 034
E: info@finagarant.nl