Vergeet de voorinschrijving van De 7 van Kovelaar niet!

Kijk jij er ook naar uit om met je dierbaren te genieten van vrijheid, gezelligheid en zomerse warmte? Wellicht ben je al druk met de vakantievoorbereidingen. Vergeet niet om je voor vertrek naar je vakantiebestemming nog aan te melden voor 'De 7 van Kovelaar'!

Door je bij de voorinschrijving van dit kleinschalige nieuwbouwproject in Utrecht al aan te melden en je voorkeur kenbaar te maken, krijg je straks voorrang tijdens de toewijzing. Je nu al aanmelden bij de voorinschrijving geeft je dus een mooi voordeel! Naar verwachting zal de definitieve verkoop van de woningen na de zomer starten. We houden je hiervan op de hoogte en zullen de definitieve datum delen in onze nieuwsbrief zodra deze bekend is. De prognose is dat de woningen eind 2024 al opgeleverd worden.

Voorbereid op de toekomst
Met een woning van De 7 van Kovelaar ben je helemaal voorbereid op de toekomst. Alle woningen krijgen zeer goede isolatie en triplebeglazing. Op de daken komen (eigen) zonnepanelen en de woningen beschikken over een warmtepomp, vloerverwarming in de gehele woning en een thermostaat met temperatuurregeling per kamer. Dit stelt je in staat om zo min mogelijk energie te hoeven gebruiken en het energieverbruik laag te houden. Zo kan jij in de toekomst optimaal genieten van je woning en van heerlijke warme en zonnige zomers.

Verkoop en informatie

Lauteslager Makelaars
Catharijnesingel 100
3511 GV – Utrecht

T: 030 - 231 51 86
E: nieuwbouw@lauteslager.nl

Projectontwikkelaar

Altro Development

Financieel adviseurFinagarant Financieel Adviseurs


T: 030 - 23 22 034
E: info@finagarant.nl