Duurzaam en energiezuinig wonen in De 7 van Kovelaar

Ben jij op zoek naar een duurzame en energiezuinige woning die geheel op de toekomst is voorbereid? Zoek dan niet verder! Het kleinschalige nieuwbouwproject De 7 van Kovelaar in Utrecht past helemaal bij deze wensen en is op dit moment in pre-sale.

Bij de ontwikkeling van de stadswoningen van De 7 van Kovelaar wordt uitgegaan van zeer goede isolatie en triplebeglazing. Op de daken vind je je eigen zonnepanelen en de woningen beschikken daarnaast over een warmtepomp, vloerverwarming in de gehele woning en een thermostaat met temperatuurregeling per kamer. Allemaal aanpassingen om zo min mogelijk energie te hoeven gebruiken en jouw energieverbruik te verlagen. Hoe fijn is dat!

Duurzaam en energiezuinig zijn slechts enkele voordelen van wonen in De 7 van Kovelaar. Ben je benieuwd welke voordelen dit nieuwbouwproject jou nog meer te bieden heeft? Bekijk dan nu de projectwebsite van De 7 van Kovelaar!

Meld je aan voor de pre-sale!
Door je bij de pre-sale al aan te melden en je voorkeur kenbaar te maken, krijg je straks voorrang tijdens de toewijzing. Je nu al aanmelden geeft je dus een mooi voordeel! Naar verwachting zal de definitieve verkoop van de woningen na de zomer starten. We houden je hiervan op de hoogte en zullen de definitieve datum delen in onze nieuwsbrief zodra deze bekend is. De prognose is dat de woningen eind 2024 al opgeleverd worden.

Heb je in de tussentijd vragen? Neem gerust contact op met de verkopend makelaar!

Verkoop en informatie

Lauteslager Makelaars
Catharijnesingel 100
3511 GV – Utrecht

T: 030 - 231 51 86
E: nieuwbouw@lauteslager.nl

Projectontwikkelaar

Altro Development

Financieel adviseurFinagarant Financieel Adviseurs


T: 030 - 23 22 034
E: info@finagarant.nl