Voorinschrijving De 7 van Kovelaar nog geopend

De zomervakantie loopt weer op z’n einde. Ben jij in de vakantieperiode tot de conclusie gekomen dat jouw huidige woning niet helemaal (meer) bij je past? Wellicht is het kleinschalige nieuwbouwproject De 7 van Kovelaar in Utrecht dan wat voor jou!

De woningen van De 7 van Kovelaar zijn helemaal voorbereid op de toekomst. Bij de ontwikkeling van de stadswoningen is uitgegaan van zeer goede isolatie en triple beglazing. Op de daken vind je zonnepanelen (voor eigen gebruik) en de woningen beschikken daarnaast over een warmtepomp, vloerverwarming in de gehele woning en een thermostaat met temperatuurregeling per kamer. Allemaal aanpassingen om comfortabel te wonen en je energieverbruik en daarmee ook je energiekosten te verlagen.

Interesse in wonen in De 7 van Kovelaar?
Heb jij interesse in één van de duurzame woningen in De 7 van Kovelaar? De voorinschrijving loopt nog steeds. Door je bij de voorinschrijving al aan te melden en je voorkeur kenbaar te maken, krijg je straks voorrang tijdens de toewijzing. Je nu al aanmelden geeft je dus een heel mooi voordeel!

Naar verwachting zal de definitieve verkoop van de woningen in het derde kwartaal van 2023 starten. Schrijf je hieronder in als geïnteresseerde van dit project en we houden je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, waaronder de definitieve datum waarop de verkoop start.

Verkoop en informatie

Lauteslager Makelaars
Catharijnesingel 100
3511 GV – Utrecht

T: 030 - 231 51 86
E: nieuwbouw@lauteslager.nl

Projectontwikkelaar

Altro Development

Financieel adviseurFinagarant Financieel Adviseurs


T: 030 - 23 22 034
E: info@finagarant.nl