Voordelen van nieuwbouw

Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe woning? Een nieuwbouw woning biedt verschillende voordelen. Zo is het in de huidige markt lastig om te weten hoeveel je moet bieden voor bieden voor bestaande bouw. Met nieuwbouw koop je een woning tegen een vaste prijs. Maar dit is niet het enige voordeel. Bekijk hieronder alle voordelen.

Onderhoudsarm

Doordat alles aan de woning nieuw en fris is, heb je nauwelijks tot geen onderhoud nodig voor de eerste vijf jaar. Dit betekend dat je ook geen overlast hebt door onderhoudswerkzaamheden en je bespaart op de onderhoudskosten. En mochten er in de eerste jaren bouwkundige gebreken aan het licht komen, dan kunnen die dankzij de garantieregeling voor je opgelost worden

Comfortabel

Tegenwoordig moeten alle nieuwe woningen voldoen aan strenge (geluids-)isolatie-eisen. Hetzelfde geldt voor luchtkwaliteit.

Daarnaast zorgen moderne technieken in steeds meer nieuwbouwwoningen voor verwarming en koeling. Dat alles maakt het binnenklimaat aangenaam en comfortabel. Bouwkundig voldoet je woning eveneens aan de nieuwste wettelijke eisen (Bouwbesluit). Dat betekent onder meer dat de plafonds en deuren hoger zijn en de trappen minder steil. Verder gelden minimale afmetingen voor bijvoorbeeld toiletruimten en gangen. Ook die extra ruimte zorgt voor meer comfort.

Energiezuinig

Met standaard een energieverbruik dat overeenkomt met een energielabel meer dan A, is uw nieuwbouwwoning zeer energiezuinig. Dat merk je aan de energierekening. En je draagt hiermee bij aan een beter klimaat en een beter milieu. Daarnaast wil de Rijksoverheid de CO2-uitstoot verminderen door de overstap te maken op duurzame energie. Vanaf 2050 kun je in principe niet meer koken of stoken op aardgas. De nieuwbouw van tegenwoordig houdt hier rekening mee, terwijl dit vaak nog niet in bestaande bouw aangepast is.

Veilig

Nieuwbouwwoningen zijn volgens de modernste veiligheidseisen gebouwd.

Ook de woonomgeving is ingericht volgens de nieuwste inzichten op veiligheidsgebied. Vaak hebben nieuwbouwwoningen zelfs het Politiekeurmerk Veilig Wonen, met bijvoorbeeld inbraakwerend hang- en sluitwerk. Dit keurmerk geeft het huis vijftig procent minder kans op een inbraak.

Op maat

Op vele manieren kun je van een nieuwbouwwoning écht jouw huis maken.

Alle woningen van De 7 Kovelaar zijn standaard voorzien van een keukeninrichting en sanitair zoals op de verkooptekening staat aangegeven. Bij Huysinc B.V. te Waardenburg kan je de standaard keukeninrichting, het sanitair en het tegelwerk bezichtigen en je te laten adviseren over de mogelijkheden. Wil je je aanstaande woning personaliseren, dan is dit natuurlijk mogelijk. Zo kun je van jouw Kovelaarse woning echt je eigen plekje maken.

Verkoop en informatie

Lauteslager Makelaars
Catharijnesingel 100
3511 GV – Utrecht

T: 030 - 231 51 86
E: nieuwbouw@lauteslager.nl

Projectontwikkelaar

Altro Development

Financieel adviseurFinagarant Financieel Adviseurs


T: 030 - 23 22 034
E: info@finagarant.nl