Pre-sale De 7 van Kovelaar in volle gang

Ben jij op zoek naar een duurzame nieuwbouwwoning met het beste energielabel, in een groene omgeving en toch met alle faciliteiten nabij? Zoek dan niet verder... De woningen binnen het nieuwbouwproject 'De 7 van Kovelaar' in Utrecht voldoen aan al deze eisen!

Binnen het project De 7 van Kovelaar worden zeven ruime, energiezuinige eengezinswoningen gerealiseerd, in twee verschillende woontypes bestaande uit twee of drie woonlagen. De doodlopende straat waaraan de woningen liggen, is verscholen in het groen en biedt daarom alle rust en ruimte, zonder in te leveren op stadse voorzieningen. De prachtige woningen variëren van 109 m² tot 135 m². Allen zijn zonovergoten door de grote raampartijen en uitgerust met heerlijke buitenruimtes en een eigen parkeerplaats. Duurzaamheid en comfort staan hoog in het vaandel. Zo worden alle woningen opgeleverd met vloerverwarming, een warmtepomp, zonnepanelen en zeer goede isolatie.

Ideale locatie nabij vele voorzieningen
Het kleinschalige nieuwbouwproject ligt aan de Kovelaarstraat in de Utrechtse wijk Watervogelbuurt en grenst aan het Krommerijnpark aan de Kromme Rijn. Vanaf hier ben je in een mum van tijd op het Ledig Erf met het Louis Hartlooper complex en de karakteristieke Twijnstraat met vele speciaalzaken. Maar ook de historische binnenstad van Utrecht met winkels, horeca, bezienswaardigheden, theaters en bioscopen zijn op korte afstand.

Geef je voorkeur door tijdens de pre-sale!
De pre-sale van De 7 van Kovelaar is momenteel in volle gang. Het is nu mogelijk om alvast jouw voorkeur voor bouwnummers aan te geven via het inschrijfformulier op de projectsite. Door je bij de pre-sale al aan te melden en je voorkeur kenbaar te maken krijg je straks voorrang tijdens de toewijzing. De definitieve verkoop zal vermoedelijk na de zomer van start gaan en de bouw naar verwachting eind dit jaar.

Heb je vragen over dit project, neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Verkoop en informatie

Lauteslager Makelaars
Catharijnesingel 100
3511 GV – Utrecht

T: 030 - 231 51 86
E: nieuwbouw@lauteslager.nl

Projectontwikkelaar

Altro Development

Financieel adviseurFinagarant Financieel Adviseurs


T: 030 - 23 22 034
E: info@finagarant.nl