Drielaagsewoning | Type B | Tussenwoning

Utrecht

129m² tot 129m² woonoppervlakte 90m² tot 90m² perceeloppervlakte 342m³ tot 342m³ inhoud

Van € 625.000 tot € 725.000

Omschrijving

Binnenkort zal de definitieve verkoop gestart worden!

Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet om de verkoop te kunnen starten. Daarmee is de verwachting nu dat de verkoop begin Q2-2024 definitief opgestart kan worden.
Ondertussen zit de ontwikkelaar ook niet stil. Momenteel is men hard aan het werk om het terrein bouwklaar te maken.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom De 7 van Kovelaar, zoals de datum start verkoop, de definitieve prijzen en de verkoopdocumentatie? Houd dan de projectwebsite in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

In alle rust genieten van het Utrechtse stadsleven? In het Zuidoosten van de bruisende stad wordt een kleinschalig nieuwbouwproject met zeven ruime, energiezuinige eengezinswoningen gerealiseerd aan de Kovelaarstraat. De doodlopende straat is verscholen in het groen en biedt daarom alle rust en ruimte, zonder in te leveren op stadse voorzieningen. Kenmerkend voor De 7 van Kovelaar zijn de iconische rood-bruin gemetselde gevels en stijlvolle antraciet en grijze afwerking.

De Utrechtse binnenstad met een veelzijdigheid aan horeca, bezienswaardigheden en winkels, verschillende uitvalswegen en het prachtige bosrijke Rijnauwen zijn slechts op steenworp afstand. Of je nu een starter bent, een gezin hebt of geniet van een welverdiend pensioen: aan de Kovelaarstraat voel je je thuis.

7 heerlijke eengezinswoningen
Binnen het project “De 7 van Kovelaar” worden twee woontypes gerealiseerd bestaande uit twee of drie woonlagen. De prachtige woningen variëren van 109 m² tot 135 m². Allen zonovergoten door de grote raampartijen en uitgerust met heerlijke buitenruimtes en een eigen parkeerplaats. Duurzaamheid en comfort staan hoog in het vaandel. Zo worden alle woningen opgeleverd met vloerverwarming, een warmtepomp, zonnepanelen en zeer goede isolatie. Naar verwachting kun je al eind 2024 je nieuwe woning betreden.

Drielaagsewoning
Genieten van het stadsleven met de nodige luxe en ruimte? Dat gaat zeker lukken in deze woningen van hoge kwaliteit, met verschillende kavelgrootes. Deze geschakelde, vijfkamerwoningen zijn ruim verdeeld over drie woonlagen en beschikken over een eigen tuin en balkon.

Op de begane grond relax je in de lichte woonkamer met open keuken. Zo is het de ideale ruimte voor diner party’s of om heerlijk te relaxen in de zon met een goed boek. In de winter is het hier helemaal heerlijk vertoeven door de vloerverwarming en mechanische ventilatie voor een perfect binnenklimaat.

De eerste verdieping geeft ruimte aan twee grote slaapkamers, een werk-/ slaapkamer en luxe badkamer met ruimte voor een ligbad. De crème de la crème, de master bedroom en het ruime, aangrenzende dakterras waar je extra kan genieten van het binnen buiten gevoel, bevinden zich op de bovenste verdieping van de woning.

Richtprijs vanaf € 625.000,- v.o.n. De definitieve prijzen worden later bekend.
Lees meer... Inklappen...

Informatie en verkoop

Lauteslager Nieuwbouw Makelaars
Catharijnesingel 100
3511 GV Utrecht

T: 030-231 51 86
E: nieuwbouw@lauteslager.nl

Downloads

Download de volgende documenten

Dit project heeft nog geen downloads

Verkoop en informatie

Lauteslager Makelaars
Catharijnesingel 100
3511 GV – Utrecht

T: 030 - 231 51 86
E: nieuwbouw@lauteslager.nl

Projectontwikkelaar

Altro Development

Financieel adviseurFinagarant Financieel Adviseurs


T: 030 - 23 22 034
E: info@finagarant.nl