Tweekapper | Type A

Utrecht

109m² tot 115m² woonoppervlakte 113m² tot 125m² perceeloppervlakte 289m³ tot 305m³ inhoud

Van € 625.000 tot € 725.000

Omschrijving

Binnenkort zal de definitieve verkoop gestart worden!

Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet om de verkoop te kunnen starten. Daarmee is de verwachting nu dat de verkoop begin Q2-2024 definitief opgestart kan worden.
Ondertussen zit de ontwikkelaar ook niet stil. Momenteel is men hard aan het werk om het terrein bouwklaar te maken.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom De 7 van Kovelaar, zoals de datum start verkoop, de definitieve prijzen en de verkoopdocumentatie? Houd dan de projectwebsite in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

In alle rust genieten van het Utrechtse stadsleven? In het Zuidoosten van de bruisende stad wordt een kleinschalig nieuwbouwproject met zeven ruime, energiezuinige eengezinswoningen gerealiseerd aan de Kovelaarstraat. De doodlopende straat is verscholen in het groen en biedt daarom alle rust en ruimte, zonder in te leveren op stadse voorzieningen. Kenmerkend voor De 7 van Kovelaar zijn de iconische rood-bruin gemetselde gevels en stijlvolle antraciet en grijze afwerking.

De Utrechtse binnenstad met een veelzijdigheid aan horeca, bezienswaardigheden en winkels, verschillende uitvalswegen en het prachtige bosrijke Rijnauwen zijn slechts op steenworp afstand. Of je nu een starter bent, een gezin hebt of geniet van een welverdiend pensioen: aan de Kovelaarstraat voel je je thuis.

7 heerlijke eengezinswoningen
Binnen het project “De 7 van Kovelaar” worden twee woontypes gerealiseerd bestaande uit twee of drie woonlagen. De prachtige woningen variëren van 109 m² tot 135 m². Allen zonovergoten door de grote raampartijen en uitgerust met heerlijke buitenruimtes en een eigen parkeerplaats. Duurzaamheid en comfort staan hoog in het vaandel. Zo worden alle woningen opgeleverd met vloerverwarming, een warmtepomp, zonnepanelen en zeer goede isolatie. Naar verwachting kun je al eind 2024 je nieuwe woning betreden.

Tweekapper
De comfortabele woningen met een woonoppervlak, variërend van 109 m² en 115 m², bieden al het nodige woongenot door hun eigen tuin, drie grote slaapkamers en aparte berging van 6 m². Alle woningen beschikken over een stadstuin. Door de heerlijke buitenruimte met veel privacy en verscholen in het groen, hoge plafonds in de gehele woning en groot opgezette kamers ervaar je overal een gevoel van ruimte.

Relax in de riante, zonovergoten living in de grote eethoek of naast de grote raampartij uitkijkend op het groen. De brede woonkamer, met een unieke, grote binnenmaat van maar liefst 5,78 meter, bied je al het nodige woongenot.

Op de tweede woonlaag bevinden zich drie ruime kamers, allen met een Frans balkon. De badkamer en technische ruimte met aansluiting voor de wasmachine en droger vind je ook op de bovenste verdieping.

De vloerverwarming in de hele woning, ook de badkamer, en de aanwezige mechanische ventilatie zorgen voor een perfect binnenklimaat.

Richtprijs vanaf € 625.000,- v.o.n. De definitieve prijzen worden later bekend.
Lees meer... Inklappen...

Informatie en verkoop

Lauteslager Nieuwbouw Makelaars
Catharijnesingel 100
3511 GV Utrecht

T: 030-231 51 86
E: nieuwbouw@lauteslager.nl

Downloads

Download de volgende documenten

Dit project heeft nog geen downloads

Verkoop en informatie

Lauteslager Makelaars
Catharijnesingel 100
3511 GV – Utrecht

T: 030 - 231 51 86
E: nieuwbouw@lauteslager.nl

Projectontwikkelaar

Altro Development

Financieel adviseurFinagarant Financieel Adviseurs


T: 030 - 23 22 034
E: info@finagarant.nl